Ramos Pinto Lagrima

Intense aroma’s van honing, kamille en oranje bloesem. De honing hinten vinden we terug in de smaak en afdronk samen met rijp fruit. Een witte port met een zoet karakter, maar met behoud van frisheid.

Sinds de oprichting van Ramos Pinto in 1880 is het huis bekend geworden om haar kwalitatief hoogstaande producten en haar innovatieve strategieën. Deze strategieën zijn onder andere gebaseerd op het toepassen van moderne technieken tijdens het productieproces, maar ook op het stijlvol vernieuwen van verpakkingsmaterialen. De promotionele uitingen worden om deze reden ook regelmatig ontwikkeld door internationale kunstenaars. Enkele van deze werken hangen zelfs in het Museum of Mordern Art te New York. 

Ramos Pinto Port wijnen worden bereid in het vinificatiecentrum van Ramos Pinto Quinta do Bom Retiro. In het geval van LBV en Vintage port worden de druiven behandeld via de tradtionele lagermethode (stenen persbak die vroeger werd gebruikt om druiven met de voeten te persen). Door deze traditionele techniek wordt het sap extra efficiënt en met zorg uit de druif gehaald. Na de eerste stappen van het wijnbereidingsproces worden de wijnen vervoerd naar de historische wijnkelders in Vila Nova de Gaia, waar ze een lang rijpingsproces ondergaan.

De druiven Codega, Malvasia Fina en Rabigato komen uit gebieden waar een hoog rijpingsgehalte te behalen valt.

Intense aroma’s van honing, kamille en oranje bloesem. De honing hinten vinden we terug in de smaak en afdronk samen met rijp fruit. Een witte port met een zoet karakter, maar met behoud van frisheid.

Deze port wordt koud gedronken tussen de 6 en 10 graden Celsius. Perfecte combinatie met Foie Gras, eendenlever of fijne paté soorten. Ook geweldig in combinatie met desserts met appel of peer. Door een dergelijk dessert te combineren met de Foie Gras ben je helemaal in de 7de hemel!

Op voorraad
SKU
9062437
Inhoud

We will send this product in 2 days. Read more...

Call us now for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back.

Buy this product and earn 10 special loyalty points!


Eigenschappen
SKU9062437
FlesafsluitingKurk

Sinds de oprichting van Ramos Pinto in 1880 is het huis bekend geworden om haar kwalitatief hoogstaande producten en haar innovatieve strategieën. Deze strategieën zijn onder andere gebaseerd op het toepassen van moderne technieken tijdens het productieproces, maar ook op het stijlvol vernieuwen van verpakkingsmaterialen. De promotionele uitingen worden om deze reden ook regelmatig ontwikkeld door internationale kunstenaars. Enkele van deze werken hangen zelfs in het Museum of Mordern Art te New York. 

Ramos Pinto Port wijnen worden bereid in het vinificatiecentrum van Ramos Pinto Quinta do Bom Retiro. In het geval van LBV en Vintage port worden de druiven behandeld via de tradtionele lagermethode (stenen persbak die vroeger werd gebruikt om druiven met de voeten te persen). Door deze traditionele techniek wordt het sap extra efficiënt en met zorg uit de druif gehaald. Na de eerste stappen van het wijnbereidingsproces worden de wijnen vervoerd naar de historische wijnkelders in Vila Nova de Gaia, waar ze een lang rijpingsproces ondergaan.

De druiven Codega, Malvasia Fina en Rabigato komen uit gebieden waar een hoog rijpingsgehalte te behalen valt.

Intense aroma’s van honing, kamille en oranje bloesem. De honing hinten vinden we terug in de smaak en afdronk samen met rijp fruit. Een witte port met een zoet karakter, maar met behoud van frisheid.

Deze port wordt koud gedronken tussen de 6 en 10 graden Celsius. Perfecte combinatie met Foie Gras, eendenlever of fijne paté soorten. Ook geweldig in combinatie met desserts met appel of peer. Door een dergelijk dessert te combineren met de Foie Gras ben je helemaal in de 7de hemel!

Maak een block aan met identifier: "wijnhuis-"
Maak een block aan met identifier: "land-"
Maak een block aan met identifier: "streek-"
Maak een block aan met identifier: "appelatie-"