BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD

Top Bordeaux

In de Bordeaux klopt al generaties lang het wijnhart van de familie Rothschild. De wijngaarden, gelegen in de Médoc en Pauillac, leveren verschillende kwaliteitsniveaus op van Château wijnen tot aan Pays d’Oc.

Hoog in het vaandel staat “The art of blending”. Deze familietraditie zet de huidige stuurvrouw Baronnes Philippine dan ook voort. Zij nam het roer in 1988 over van haar vader en besloot de serie Baron et Baronnes te maken; een vijftal prestige wijnen. Dit als eerbetoon aan haar voorouders.

Beeld
Beeld

Kunstwerken van de natuur

Door de combinatie van traditionele wetenschap, ervaren medewerkers, de modernste technologie, vakbekwaamheid en toewijding, vormt Baron Philippe de Rotschild de gaven van de natuur om tot ware kunstwerken en bronnen van genoegen. De oenologen in de wijnmakerij Saint-Laurent-Médoc vinifiëren, assembleren en voeden de druiven op die Rothschild selecteert en koopt van wijnboeren. Deze wijnboeren zijn al jarenlang trouwe partners waardoor zij de constante kwaliteit kunnen waarborgen.

Inmiddels is het wijnhuis Baron Philippe de Rothschild wereldwijd bezig om haar expertise op ander terroir toe te passen. Deze wijnen vind u verder op in ons magazine op pagina 71. Wij vinden dat kunst en wijn hier samensmelten tot kunstzinnig genieten!

 

Beeld

Geen producten gevonden voor deze selectie.