“Mulderbosch wordt algemeen beschouwd als een van de beste wijnproducenten van Zuid-Afrika. Al sinds 1989 werken we hard om onze uitstekende reputatie in stand te houden. Elke dag weer streven we ernaar de beste kwaliteit wijnen te maken die onze naam eer aandoen en waar mensen van kunnen genieten.

Bezoek de website

Mulderbosch - 1
Mulderbosch - 2

De kwaliteit en het karakter van onze wijnen worden zowel nationaal als internationaal erkend. 

Dit jaar is een veelbelovend en feestelijk jaar voor ons! Mulderbosch Sauvignon Blanc 2017 viert zijn 25e verjaardag in juli van dit jaar. We zullen een speciale verzamelaarseditie van deze iconische wijn uitbrengen, in de vorm van drie flessen in een houten kistje. Zorg dat u deze levende legende niet misloopt! 

Mulderbosch-wijnen zijn eenvoudig herkenbaar dankzij het smalle label over de fl es (als een sigarenbandje) en Mulderbosch’ unieke kwaliteitsstempel. Elke wijn vertelt een eigen verhaal en is gebaseerd op een kwart eeuw innovatie en kwaliteit. 

Behalve onze topfavorieten produceren we verschillende wijnen die experimenteel en  innovatief zijn, met aandacht voor het ambacht van wijn maken. Voorbeelden zijn onze drie Single  Vineyard Chenin Blancs (voor het eerst op de markt gebracht in 2013) en onze 1000 Miles Sauvignon Blanc (eerste jaar 2012). 

Onze Faithful Hound, een Bordeauxblend, kent veel trouwe volgers. Na 21 jaar is deze wijn echt volwassen geworden en wordt hij in een nieuw jasje gestoken met de lancering van de 2015 vintage. Blijf ons volgen...”