Een wijnhuis met temperament, dat is MontGras. Een wijnhuis dat zich vanaf het allereerste begin ten doel heeft gesteld om op de allerbeste Chileense terroirs wijnen van wereldklasse te produceren. De broers Hernán en Eduardo Gras richtten het wijnhuis samen met hun partner Cristián Hartwig op in 1993. In het wijnhuis brachten ze geavanceerde technologie samen met het talent en de passie van een bijzondere groep mensen.

Bezoek de website

MontGras - 1
MontGras - 2

Met de inspiratie van Hernán, die jarenlang wijn heeft gemaakt in Canada, de ondernemersvisie van zijn broer Eduardo en het zakelijke inzicht van Cristián, beschikten ze over de perfecte ingrediënten om MontGras uit te laten groeien tot een van de grootste wijnhuizen van Chili – met wijngaarden in de belangrijkste wijnregio’s van het land (Colchagua, Maipo en Leyda) en een groot aandeel in internationale markten.

Viña MontGras bezit meer dan 150 ha wijngaarden, voornamelijk beplant met Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc. MontGras is een dynamisch, jong en zeer modern bedrijf. 

Voor MontGras is het voortbrengen van wijn een kunst op zich.