Hello I’m Little Beauty. Pleased to meet you! Mijn naam staat op een aantal kwaliteitswijnen van een kleine wijngaard in de unieke zuidelijke valleien van Marlborough in Nieuw-Zeeland.

Mijn huis was ooit een oude schapenboerderij (2002) maar biedt nu een thuis aan vijf druivenrassen die houden van het koele zeeklimaat en gedijen in de bijzondere en kleine wijngaard waar de alluviale bodem en grote temperatuurschommelingen de perfecte omstandigheden creëren voor elegante en krachtige wijnen.

Bezoek de website

Little Beauty - 1
Little Beauty - 2
I’m proudly Kiwi and I’m a Little Beauty.

Wijnmaakster is de getalenteerde Eveline Fraser, een trotse Kiwi, die haar vaardigheden heeft verfijnd in het buitenland en tijdens de vele jaren dat ze wijnen heeft gemaakt voor Cloudy Bay. Eveline’s oog voor detail is fenomenaal, zoals ook wel blijkt uit de wijnen die ze maakt. De integere wijnen hebben een heel eigen smaak, je proeft bijna de unieke wijngaard waar ze verbouwd zijn. 

Bij Little Beauty hebben we een heel eigen aanpak – niet alleen als het gaat om de wijnbouw en het productieproces, maar ook voor onze markten en partners. Ik hoop vriendschappen te sluiten in de horeca en met particuliere klanten, en bij mij krijg je een uitgebreid ondersteuningspakket om me te
helpen vrienden te maken.

Al mijn wijnen hebben een beperkte oplage en zijn gemaakt van de rassen Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Gris, Gewürztraminer en Pinot Noir. Ook andere elementen zorgen voor unieke kenmerken, zoals blijkt uit de Little Beauty Black Edition waarvoor wilde gist, gisting op het vat en specifieke vaten zijn gebruikt. Ik ben nog jong, maar mijn compromisloze aanpak en passie worden gewaardeerd. Recente wapenfeiten zijn een internationale prijs ‘Best in Show’ van Decanter en een reeks scores van 90, 91 en 92 punten van Wine Spectator, Wine Advocate, Decanter en Allen Meadow’s  Burghound.

I’m proudly Kiwi and I’m a Little Beauty.